Flames gillar Barncancerfonden

Efter förra säsongens succé med projektet ”Idrott Förenar” så har vi i Nybro Flames bestämt oss för att göra ett nytt projekt, med en ännu större satsning och ett större engagemang. Flames kommer att spela hela resterande del av denna säsong i Barncancerfondens tecken.

Flames gillar

Cancer drabbar årligen ca 300 barn i Sverige, vi känner att vi vill vara med och bidra till forskningen för att hjälpa dessa barn. Vi kommer på alla våra matcher att sälja olika saker där överskottet oavkortat går till Barncancerfonden. Armbandet som är på bilden nedan kommer vi att sälja för 50kr, av den summan kommer  vi att skänka 45kr direkt till Barncancerfonden.

armband flames bcf

Det kommer även finnas möjlighet att skänka pengar direkt till Barncancerfonden via deras hemsida under namnet Nybro Flames IK, länk finner du längst ner på denna sidan. Vi hoppas att alla våra supportrar och alla andra som på något sätt är engagerade med oss vill vara med och stötta detta projekt där vi tillsammans ska dra vårt strå till stacken för att bidra till forskningen om barncancer. Under säsongens sista hemmamatch görs en Grand Finale av hela detta projekt med många olika evenemang, precis som det ska vara när man går på hockey. Tilläggas ska även att Nybro Flames kommer spela sista hemmamatchen i en specialframtagen matchtröja som aldrig skådats i hockeysammanhang, efter matchen kommer denna att auktioneras ut och 100% av intäkterna kommer skänkas till Barncancerfonden. Så då vill vi se folket komma ut från stugorna för att heja fram oss och hjälpa till att bidra i forskningen mot barncancer. Tillsammans gör vi skillnad!

Länk till vår insamling hos Barncancerfonden: Klicka här

vi-gillar_bcf

Laddar...