Flames julkalender

Handla dina julklappar i Nybro!

Vi kommer i December sända en julkalender på vår Facebook-sida med start den 1a December ända fram till julafton. Du kommer ha chansen att vinna fina priser ifrån 24 olika företag som alla återfinns i Nybro.

Vårt syfte med denna julkalendern är att visa hur mycket du faktiskt kan hitta i stan. Man behöver inte åka iväg för att handla julklapparna, de finns ju här i Nybro! Vi hoppas att folk ska få upp ögonen mer för lokalhandeln, jag själv har fått det de senaste dagarna då vi varit ute på stan med detta projektet, säger Tobias Svanström.

 

IMG_8076

Kan du berätta mer om upplägget för denna julkalendern?

– Varje avsnitt kommer börja med att jag och Peter förbereder inför julen, i vissa fall på ett lite speciellt sätt. Därefter kommer ett företag utav de 24 olika presentera sitt företag samt ställa en hockeyrelaterad fråga som våra följare på Facebook kommer att få svara på, avslutar lagledaren Tobias Svanström.

En som jobbar hårt med julkalendern är producenten Måns Håkansson. Hur följer man Flames julkalender?

– Vi kommer att släppa ett avsnitt varje morgon klockan 07.00 på vår Facebook-sida. Under dagen får våra följare svara på frågan som företaget har ställt, vid 19.00 varje kväll kommer vi att presentera en vinnare. Skulle flera ha svarat rätt kommer vi att lotta fram en vinnare!

Vi är med i Flames julkalender:

Lize’s interiör, Mellströms, Olssons guldsmedsaffär, Grattes, Djuraffären, Stjärnurmakarna, Sportringen, Audio Video, Bohmans bokhandel, Dressman, Lindex, Karamellen, Studio Haircare, Malkars, Liljas, Däckcity, Sportbaren, Nybro kosttillskott, Duveskogs, Cazandra, VarDag, Amigo, Nybro glasbruk och Maskinaffären. 

Laddar...