I samband med dagens match….

I samband med dagens match i HockeyTrean Södra E mellan Nybro Flames IK och Diö GoIF HK har vi beslutat att hålla en tyst minut för att hedra offren för de fasansfulla terrorattentaten i Paris.

Man kommer även att genomföra en kortare manifestation för det öppna samhället. Just nu behövs det mer än någonsin! Idrottslivet och föreningarna har en viktig funktion att fylla när det gäller delaktighet i vårt samhälle och integrationsfrågor. Nybro Flames IK arbetar sedan länge aktivt med dessa frågor, till exempel med att skapa möten mellan de flyktingar som bor på de asylboenden som finns i Nybro kommun och invånarna i Nybro kommun.

– Vi har länge arbetat för att främja integration och möten mellan människor och tycker det är självklart att markera mot och ta avstånd från de krafter som ligger bakom de fasansfulla terrorattentaten i Paris, säger Adam Kjellström lagkapten i Nybro Flames IK.

– Alla har ett ansvar i detta. Vi som förening ska göra vår del. Alla kan bidra, från landslag och nedåt i seriesystemen. Tillsammans gör vi skillnad, säger Mikael Lindgren ordförande Nybro Flames IK.

Bilder från manifestationen kommer finnas hos frilansfotograferna och tillhandahålls fritt för publicering i print och webb.

För mer info kontakta:

Adam Kjellström 0732-041 877
Mikael Lindgren 0767-763 087

Laddar...