Jens Brändström klar för Flames!

I dagarna stod det klart att Andreas Kjellström & Mikael Torstensson valt att inte fortsätta som tränare för Nybro Flames. Styrelsen har sett bortom Nybros stadsgränser redan från dag ett i sökandet av en ny huvudtränare, för att få in en person i laget som har helt nya ögon och skapa något helt nytt.

-Vi är mycket nöjda med vårt val av tränare, han har mycket goda meriter säger Mikael Lindgren.

Personen som tillslut fick äran att ta över som tränare heter Jens Brändström och har bland annat jobbat i föreningar som Linköping HC, Sparta Sarpsborg i  Norge samt Timrå för att nämna ett par.

-Vi har blivit många gånger förknippade med att vi bara är ett kompisgäng som spelar för att ha kul. Nu har vi gjort ett nytt avstamp inför denna säsongen börjat bygga upp ett starkare organisation och detta har Jens kunskaper inom också så han kommer att kunna hjälpa oss på många sätt, avslutar Mikael Lindgren.

Men vem är Jens och vad har han för målsättning med Nybro Flames och hur kommer det sig att han valde just Flames? Vi tog oss en pratstund med honom.

 

image

Välkommen till Nybro och Flames! Hur känns det att ta över tränarrollen i Nybro Flames?

– Det känns jättekul att få träna Nybro Flames nästa säsong. Det är en spännande förening som vill avancera uppåt och har potential att göra det också.

Kan du berätta lite mer om dig själv? 

– Jag kommer från Härnösand ifrån början. Jag är gift med min fru Malin. Personliga intressen är att träna och resa mycket, helst skulle jag vilja besöka varje land i världen men framförallt är det till solen jag reser.

Hur kommer det sig att du valde just Nybro Flames?

-Jag har haft möte med föreningen och jag möttes av proffsighet från dag ett. En förening som har ambitioner som både är långsiktiga och kortsiktiga. Föreningen har även haft många projekt för samhället, så som för barncancerfonden. Något som jag också är imponerad av!

Vad har du för ledarstil och vad kommer du kunna tillföra föreningen och laget?

-Jag har en trygg grund att stå på. Jag är även tydlig med det jag vill med laget. Tycker att jag kan bidra med god stämning till gruppen, och att man förhoppningsvis trivs med mig som ledare i laget.

Vad har du för målsättning för kommande säsong?

-Division 2, samt att göra dom rätta sakerna på isen.

Vad vet du om laget i nuläget?

-Statistiken för laget har jag koll på. Jag vet vad varje spelare hade för statistik föregående år.

 

Vi hälsar Jens välkommen till Nybro Flames! Kontraktet är skrivet på 1+1+1 år.

Laddar...