Kjellström lämnar tränarrollen

Andreas Kjellström som varit tränare i Flames sedan återstarten hösten 2014 har valt att inte fortsätta sitt tränaruppdrag. Vi har bytt några ord med honom för att få veta mer kring beslutet. Läs intervjun nedan!

Du har valt att inte fortsätta som tränare i Flames till nästa säsong. Kan du berätta varför?

– Det stämmer och den största anledningen är att jag ska bli pappa i sommar. Samtidigt tror jag gruppen mår bra av att få in ett nytt ansikte som kan driva vidare framåt och få grabbarna att kämpa för att ta nästa kliv.

Är det med glädje eller sorg du lämnar över tränarrollen till någon annan?

– Det är enbart glädje. Det är en fantastisk grupp på alla sätt och vis! Anledningen till att jag inte känner någon sorg är att jag högst troligt kommer finnas kvar på ett eller annat sätt kring föreningen.

Kan du berätta ditt bästa minne med Flames?

– Oj, svår fråga! Det måste vara under första säsongen och hemmavinsten mot Kalmar. Jag kom in i omklädningsrummet och tårarna bara sprutade ur Torstenssons ögon. Svårslaget!

Hur ser framtiden ut? Vad ska du göra nu?

– Jag har inte tänkt så långt faktiskt. I mån av tid ska jag försöka hjälpa föreningen med det som behövs inför kommande säsong.

Har du övat på att byta blöjor så du känner dig beredd när bebisen kommer?

– Haha, allt är under kontroll! Övade som sjutton för ett par år sen då jag jobbade på förskola. Framtiden får utvisa om det är en färskvara eller om kunskaperna sitter i!

 

Vi tackar Andreas för det fantastiska arbete han lagt ned som tränare för Flames under två säsonger och önskar honom all lycka till i framtiden. Vi ses i ishallen!

 

 

Laddar...