Linus Andersson förlänger

Nybro Flames fortsätter med sitt lagbygge inför nästkommande säsong. Den senaste i raden att skriva på för flames är den store och spelskickliga backen Linus Andersson. Linus är en utav dem spelarna som har varit med sedan uppstarten och har varit en stabil back med ett fruktat skott. Vi tar och hör med Linus vad han tror om kommande säsong.

Linus-Andersson

 

Du har valt att fortsätta med flames, kan du berätta vad som gjorde att du vill fortsätta även nästa säsong?

Jag vill ta revansch från förra säsongen som jag inte är helt nöjd med. Sedan brinner jag för flames som förening. Är uppväxt med hockey och är en stor del av mitt liv och flames känns helt rätt.

Flames har en högre målsättning i år, vad tror du om möjligheterna att spela division 2 hockey om två säsonger?

Vi har helt klart kapacitet i varje kille i laget för att spela div 2 hockey. Det ska bli väldigt spännade att se hur Jens kommer att styra laget och kunna utveckla varje spelare för att man ska kunna spela på max kapacitet.

Vad är dina starka sidor?

Ganska allroundspelare. Försvarsspelet är där jag känner mig säkrast. Jag gillar att spela hårt och smälla på. Brukar kunna komma med i poängprotokollet hoppas även på det till nästa säsong. Sedan brukar jag kunna få på ett par stenhårda slagskott i plexiglaset… haha.

Ja du har ju ett otroligt bra skott, så du tror att vi kommer få se många mål från blålinjen?

Ja, målsättningen är väl att skicka puckarna i nätet och inte i plexiglaset nästa säsong.

Julbord eller påskbord?

Julbord. Känslan när man sitter på sin tredje portion och julklapparna är kvar under granen, de är helt oslagbart.

 

 

 

Laddar...