Vi bjuder på fri entré!

Det är IK Guts som kommer på besök till Liljas Arena fredagen den 17 februari kl 19.00.

Senast lagen möttes i Norrköping var det Flames som gick segrande ur striden, och går fredagens match samma väg så har Flames chans att knipa den ärofyllda andraplatsen efter Valdemarsvik som redan är klara seriesegrare. Matchen är säsongens sista hemmamatch och kvällen till ära har Nybro Flames bestämt sig för att bjuda ALLA på gratismatch! Det kommer bli aktiviteter i periodpauserna och i kiosken serverar Nettan sin berömda smörgåstårta! Anledningen till allt detta ska vi reda ut tillsammans med Nybro Flames lagledare tillika Rinksides programledare Tobias Svanström, som är en av huvudpersonerna bakom initiativet.

 

Hur kommer det sig att Flames bjuder alla på gratis match?

Sist vi bjöd in alla skolelever på gratis hockey med diverse aktiviteter så var det väldigt uppskattat. Så nu tyckte vi att det var ett perfekt tillfälle att göra det igen innan sportlovet drar igång. Skillnaden den här gången är att ALLA får gå in gratis.

Är gratismatchen en del i att Flames kallar sig för ”Folkets lag”?

Ja det är det! Det är vårt sätt att tacka alla som stöttat oss under säsongen. Både sponsorer och åskådare.

Det går rykten om en rosa klubba i korridorerna i ishallen, finns det en rosa klubba i Flames?

Ja det stämmer! Efter förra matchen gick materialarnas pris för bästa spelare till Adam Axelsson. Då beställdes det en klubba som till största del är rosa. Så under fredagens match kommer vi skänka 500 kr per poäng Adam gör och 200 kr per mål som laget gör till välgörande ändamål.

 

Detta kommer hända under kvällen

  • MyWay kommer ha godisregn i en av periodpauserna
  • Gocartutställning med Alex Leandersson
  • Vi bjuder på kaffe!
  • Utlottning av fina priser (du deltar genom att fylla i namn och telefonnummer på baksidan av din entrébiljett och lämnar i entrén entrén)
  • Servering av smörgåstårta (30 kr)

 

 

Nybro Flames IK – IK Guts

Liljas Arena, Nybro

Fredagen den 17/2 kl 19.00

Var där – eller var en fyrkant!

Laddar...