Rinkside

Rinkside – Ett helt vanligt Rinkside

I detta avsnittet utav Rinkside får ni en ordentlig genomgång av spelade matcher, kommande matcher samt även ett nytt projekt som kommer att vara aktuellt i december.

Rinkside – Ett helt vanligt Rinkside

 

Rinkside – Med smak av magi (11 November)

Då var det dags för ännu ett avsnitt magi. I kvällens avsnitt highlightar vi derbyt som spelades i förra veckan samt bortamatchen mot Lenhovda som Flames vann i övertid. Programmet gästas även utan Jonathan Lindgren. Fortsatt trevlig Movember!

Rinkside – Med smak av magi

 

Rinkside – Movember (4 November)

Rinkside är tillbaka med ett hett avsnitt där mustaschen står i fokus! Matchgenomgångar och Movember snack med Flames mustaschchef #69 Johannes Begnert. Det hålls även en tävling med fina priser.

Rinkside – Movember

 

Rinkside – Kärlek & Gemenskap (28 Oktober)

Kärlek och gemenskap, är det de som behövs för att vända på förlusttrenden? Dunderduon diskuterar det i detta avsnitt!

Rinkside – Kärlek & Gemenskap

 

Rinkside – Tre poäng & en Kanadensare (17 Oktober)

I detta avsnitt går vi igenom Flames föregående matcher & följer med på en resa till Eksjö som slutade med tre poäng. Vi tar oss även ett snack med kanadensiska Faez Kanji som blivit klar för Flames efter mycket om & men.

Rinkside – Tre poäng & en Kanadensare

 

Rinkside – 131an mot Kalmar (7 Oktober)

Nytt avsnitt Rinkside ligger nu uppe på vår Facebook respektive YouTube-sida. I detta avsnittet har vi #88 Linus Andersson som gäst i studion, vi visar ett par utav hans tacklingar från matchen i Lördags samt tar tempen på honom inför derbyt mot Kalmar. I slutet utav avsnittet presenterar även våra underbara programledare en tävling där priset är ett rykande hett medlemskort för säsongen 15/16 tillsammans med en t-shirt.

Rinkside – 131an mot Kalmar

 

Rinkside – Efterlängtad seriepremiär (2 Oktober)

I detta avsnittet av Rinkside befinner vi oss i studion där vi bland annat kommer göra en tillbakablick på träningsmatchen mot Sudret HC i form av ett tv inslag, highlighta seriestarten mot Virserum tillsammans med Andreas ”demonen” Kjellström och tippa tabellen ihop med Tobias och Peter.

Rinkside – Efterlängtad Seriepremiär

 

Rinkside – Inför träningsmatchen (17 September)

I detta avsnittet av Rinkside befinner vi oss i studion där vi går igenom första träningsmatchen som spelas mot det gotländska laget Sudret HC, och så får vi även besök av nyförvärvet Martin Nilsson. 

Rinkside – Inför träningsmatchen

 

Rinkside – Intro

Intro

Laddar...