Storseger mot Rydaholm!

De blev en stark avslutning för Flames innan laget går på julledighet. Hela 12-5 blev slutresultatet ikväll. Någon direkt jämn blev det aldrig.

Redan efter 1.47 kunde Flames göra 1-0 genom Joakim Olsson på ett pass ifrån Viktor Lindèn. Efter den starten kunde Adam Axelsson sätta 2-0, tre minuter senare. Som senare utjämnas till 2-1. För att senare utökas till både 3-1 och 4-1 genom Viktor Lindèn och Henric Carlsson. I slutet av perioden gör Rydaholm 4-2 det är också resultatet i paus.

I den andra perioden kommer det stora rycket utav Flames som börjar att ösa in mål. Viktor Lindèn lyckas gör två utav målen och därmed fullborda sitt hattrick. Andra perioden slutar 10-4 och Flames är det lag som för matchen trots lite slarvigt spel stundtals.

I den tredje perioden så blir det inte lika många mål som perioderna innan. Perioden känns mer som en lång transportsträcka till att slutsignalen ska ljuda. Flames lyckas att få en två mål genom Simon Magnusson och Jesper Carlzon.

En bra genomkörare inför julledigheten och Flames kan ta ledigt med positiva vindar i sin rygg och kommer att ladda ordentligt för att satsa allt på att ta den sista platsen för att få chansen till kvalspel till tvåan.

Nästa match spelas den 15 januari hemma mot Wettern.

Välkomna

Laddar...